Als Països Catalans i a Euskal Herria Tantaztantak!

La setmana  començava calenta amb les detencions dels i les advocades del col·lectiu de presos. Aquest potser ha estat l’impuls necessari per a decidir-nos a finalment convocar una mobilització paral·lela a la de Bilbao, per tal de denunciar l’operació policial i recollir a la plaça Sant Jaume de Barcelona aquelles gotes que ho havien pogut desplaçar-se a Euskal Herria. 

Ja amb l’operació policial en marxa vam penjar les fotografies dels diputats de la CUP i dels companys de valència, donant suport a la mobilització de Bilbao, unes fotografies que han corregut per les xarxes i ha multiplicat les mostres de solidaritat, primer amb l’arribada de més fotos col·lectives de Cardedeu i Arbúcies i amb dotzenes d’altaveus que ens feien més gran la convocatòria de Barcelona.

Finalment, amics i amigues d’Euskal Herria, vam poder ser presents a Bilbao i a Barcelona, acompanyant la marxa de 130.000 persones pels drets humans, i denunciant l’operació policial amb més de 200 persones a Barcelona. 

Des d’Amics i amigues d’Euskal Herria agrair a la gent que va secundar la nostra mobilització, i aquells que han fet de gotes fins a Bilbao.

Imatge

 

Anuncis
%d bloggers like this: